Hulp & Support

Mijn bestelling

Is mijn bestelling goed binnengekomen?
Zodra jouw bestelling succesvol is afgerond, ontvang je een orderbevestiging per mail op het door jouw opgegeven e-mailadres. Het kan ook zo zijn dat deze in jouw spam folder belandt.

Waar kan ik mijn kortingscode invoeren?
Klik op afrekenen in je winkelmandje. Hier krijg je helemaal bovenaan de pagina de optie om een kortingscode toe te voeren.

Kan ik mijn bestelling annuleren? 
Items uit de handmade collectie/niet gepersonaliseerde print collectie mag je annuleren binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Gepersonaliseerde items uit de Print collectie kunnen niet geannuleerd worden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hoe kan ik retourneren?
Mocht jouw item niet in de smaak vallen of ben je niet geheel tevreden, dan is retourneren mogelijk. Hoe werkt dit? Dat lees je hier.

Hoe moet ik mijn kleding wassen?

Handmade collectie
Wij raden aan al onze items uit de handmade collectie binnenstebuiten te wassen op een zachte cyclus met een mild wasmiddel en soortgelijke kleuren. Bij elk kledingstuk leveren wij een wasvoorschrift. 

Print collectie
Bedrukte kleding kan in de wasmachine koud worden gewassen, binnenstebuiten op een zachte cyclus met een mild wasmiddel en soortgelijke kleuren. Vermijd het gebruik van wasverzachters.

Onze bedrukte kleding kan in de droger worden gedroogd in een lage cyclus, maar hang droog werkt het beste. Als het gaat om strijken; strijk binnenstebuiten. Strijk de print zelf niet!

Samenwerking

Zie je een leuke samenwerking voor je? 

Wij vinden het altijd leuk om jouw voorstel te horen! Stuur ons een mailtje of een bericht via 't contactformulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.