Hulp & Ondersteuning

Heb je een vraag? Check onze FAQ hieronder. Vind je niet wat je zoekt, neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Maat en pasvorm

Vallen ze meer oversized of vallen ze op maat?

Het STYGR-bomberjack is ontworpen om op maat te vallen. Door de extra lange en wijde mouwen die een ballonmouweffect creëren, kunnen ze echter een iets oversized uitstraling geven. De pasvorm hangt grotendeels af van jouw persoonlijke voorkeur. Je kunt dit verder verkennen via de link 'Vind mijn maat' op de productpagina.

Hoe weet ik mijn maat?

Klik op " Vind mijn maat " op elke productpagina (onder de productbeschrijving) om een ​​pop-up te ontvangen waarin u uw lengte, gewicht, leeftijd en gewenste pasvorm kunt invullen. Het antwoord zal waarschijnlijk de juiste maat voor u zijn. Mocht het toch te klein of te groot blijken, dan kun je het omruilen voor een andere maat en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Mijn bestelling

Waar kan ik een kortingscode plaatsen?

Open uw winkelwagen en klik op de knop afrekenen . Je krijgt de mogelijkheid om een ​​kortingscode in te voeren. Op de telefoon staat dit bovenaan de pagina en op het bureaublad in de rechterbovenhoek van de pagina.

Is mijn bestelling goed doorgekomen?

Zodra uw bestelling succesvol is afgerond, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Het kan zijn dat de bevestigingsmail in uw spamfolder terecht komt .

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Artikelen uit de collectie kunt u binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling annuleren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Geeft terug

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Om een ​​retourzending te starten, ga je naar https://stygr.myparcel.me . Kies de bestelling die je wilt retourneren. Als je meer dan één artikel hebt besteld, kies dan degene die je wilt retourneren. Geef een reden en opmerking voor de retourzending. Klik vervolgens op ‘ Retour aanvragen ’. Jij bent verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren, maar als je wilt ruilen voor een andere stijl of maat, nemen wij die kosten voor onze rekening. Nadat wij het product retour hebben ontvangen, ontvang je binnen 7 werkdagen uw geld terug .

Wat is jullie retourbeleid?

Wij hanteren een retourbeleid van 14 dagen . Als je niet tevreden bent met jouw aankoop, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren voor terugbetaling of omruiling.

Verzenden

Bieden jullie gratis verzending aan?

Ja, wij bieden gratis verzending aan voor bestellingen vanaf € 100,-.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Je kunt jouw bestelling binnen 5-7 werkdagen verwachten. Houd er rekening mee dat de verzendtijden kunnen variëren, afhankelijk van je locatie.

Bieden jullie internationale verzending aan?

Ja, wij bieden internationale verzending naar België en Duitsland . Houd er echter rekening mee dat er mogelijk extra verzendkosten van toepassing zijn, afhankelijk van je locatie.

Outlet

Waarom is er zo’n grote korting op de outletartikelen?

Deze items zijn afkomstig uit onze vorige collecties of vertonen kleine productiefoutjes die niet aan onze kwaliteitseisen voldoen. Denk aan een scheef label, een losse knoop of een kleine ongelijkheid in de mouwen, zakken of polsen. Hoewel deze foutjes geen impact hebben op de algehele stijl, halen ze niet onze gebruikelijke hoge standaarden.

Kan ik producten uit de outlet retourneren?

Artikelen die je in de STYGR Outlet koopt worden verkocht in de staat waarin ze zijn en kunnen niet geretourneerd of geruild worden. We adviseren je om de productbeschrijvingen en afbeeldingen goed te bekijken voordat je iets koopt.

Wat voor productiefoutjes hebben de artikelen?

De productiefoutjes kunnen verschillen, zoals een label dat iets scheef zit of een kleine ongelijkheid in de mouwen, zakken of polsen. Deze foutjes zijn puur cosmetisch en zullen de duurzaamheid of het uiterlijk van het kledingstuk niet beïnvloeden. Onze Outlet items zijn gloednieuw, maar voldoen simpelweg niet aan onze strenge kwaliteitscontroles voor de normale verkoopprijs.

Hebben de out-of-season artikelen ook productiefoutjes?

Nee, de out-of-season artikelen bevatten geen productiefoutjes. Het zijn items uit eerdere collecties die simpelweg van een vorig seizoen zijn en tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden in de STYGR Outlet.

Ander

Doen jullie ook samenwerkingen?

Ja! Je kunt je aanmelden op onze Samenwerkingspagina . We zullen dan z.s.m. contact met je opnemen.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenondersteuning?

Je kunt contact met ons opnemen via support@stygr.com of via ons contactformulier als u vragen of opmerkingen heeft. Wij streven ernaar om alle vragen binnen 24-48 uur te beantwoorden. Daarnaast hebben we ook een livechat beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Hoe was ik mijn kleding?

Het hangt van het kledingstuk af hoe deze het beste gereinigd kan worden. In elke jas vind je een onderhoudslabel.