Klimaatbetrokkenheid

Wij ruimen zelf op.

E-commerceleveringen hebben een ecologische voetafdruk. Daarom ondersteunen wij toonaangevende bedrijven die koolstof uit de lucht halen.

Samen hebben de deelnemende bedrijven…

  • Ruim duizenden tonnen koolstof uit de atmosfeer verwijderd
  • Zorgde voor CO2-neutrale verzending voor meer dan miljoenen bestellingen

Zo werkt het: Voor elke bestelling die we ontvangen, wordt een formule gebruikt om de geschatte scheepvaartuitstoot te berekenen. Op basis van deze schattingen gaat een deel van onze inkomsten naar bedrijven voor koolstofverwijdering die zijn doorgelicht door wetenschappers van Carbon Direct . Die bedrijven gebruiken dat geld om de CO2-uitstoot die onze transporten hebben veroorzaakt, te verwijderen. Alle extra middelen gaan naar de verdere ontwikkeling van technologieën voor koolstofverwijdering.

Laten we een paar van de bedrijven ontmoeten die koolstof uit de lucht halen.

Erfstuk

De directe luchtafvangtechnologie van Heirloom verbetert het koolstofmineralisatieproces. De technologie van Heirloom versnelt de snelheid waarmee natuurlijk voorkomende mineralen CO₂ vastleggen in plaats van energie-intensieve ventilatoren te gebruiken om lucht naar binnen te zuigen.

Remora

Remora vangt CO₂ op uit de uitlaatpijpen van semi-vrachtwagens terwijl ze rijden, waarbij de CO₂ bestemd is voor langdurige opslag.

Charme

Charm vangt CO₂ op met plantaardig afval, zet het om in een stabiele, koolstofrijke vloeistof en slaat het veilig diep onder de grond op, buiten het bereik van bosbranden en bodemerosie.

Lees meer over duurzaamheid

Sluit je aan bij het STYGR-team

Ben jij klaar om je bij ons STYGR-team aan te sluiten? Onze ontwerpen zijn niet alleen maar kleding, ze zijn een uitdrukking van individualiteit en bewuste mode. Wij geloven in het in staat stellen van onze klanten om hun uniciteit te omarmen en een gedurfd statement te maken in een (betere) modewereld! ♥