Het bomberjack

Terwijl bomberjacks meer dan ooit het straatbeeld sieren, vallen onze bomberjacks op in een klasse apart. Sinds de lancering van ons bomberjacklabel in 2020 is hun populariteit enorm gestegen.
Maar wat maakt ze zo bijzonder?

Features

Het STYGR jack is niet het gemiddelde bomberjack . Met langwerpige en wijde mouwen die het ballonmouweneffect creëren, heeft elke jas een unieke fit. Een ander kenmerkend kenmerk zijn de zorgvuldig opgestikte zakken , die een exclusief tintje toevoegen aan de stijl van het bomberjack. Daarnaast hebben we zijzakken geïntroduceerd met ingebouwde drukknopen op de opgestikte zakken van onze collectie voor extra gemak.

Elk bomberjack wordt geleverd met een kenmerkende lila voering die een vleugje extra vrolijke sfeer toevoegt. Naast dit opvallende kenmerk is elke jas uitgerust met een premium YKK-rits voor ongeëvenaarde kwaliteit.

Voor tijdloze kledingkasten

Onze tijdloze collecties zijn jarenlang met elkaar te combineren en omdat we onze kleding in kleine batches produceren, kunnen we overproductie voorkomen. Dit zorgt ook voor beperkte collecties , wat bijdraagt ​​aan de exclusiviteit van elke bomberjack

Shop bomberjacks

Sluit je aan bij de STYGR-squad

Ben jij klaar om je bij de STYGR-squad aan te sluiten? Onze ontwerpen zijn niet alleen maar kleding, ze zijn een uitdrukking van individualiteit en conscious fashion. Wij geloven dat wij onze klanten een empowered gevoel kunnen geven door een gedurfd statement te maken in een (betere) modewereld! ♥