Hoe wij werken

Wij geloven in de kracht van samenwerking en ethische praktijken. Daarom werken we nauw samen met onze partners om ervoor te zorgen dat elk stuk met zorg en aandacht voor detail wordt vervaardigd. Lees hier alles over hoe we werken en onze toewijding aan duurzaamheid en ethische praktijken.

Onze designfilosofie

Bij STYGR noemen we Nederland met trots onze thuisbasis. En dat gevoel van Nederlandse bruikbaarheid is terug te vinden in alles wat we doen. Van onze mentaliteit tot onze methoden: we combineren comfortabele functionaliteit met moderne luxe in elk ontwerp.

Kleine hoeveelheden, grote impact

We zijn ons bewust van de impact die de mode-industrie heeft op het milieu en daarom willen we het anders doen. We produceren onze stukken in kleine hoeveelheden, wat niet alleen de verspilling vermindert, maar ook bijdraagt ​​aan hun exclusiviteit.

Lees meer over duurzaamheid

Sluit je aan bij de STYGR-squad

Ben jij klaar om je bij de STYGR-squad aan te sluiten? Onze ontwerpen zijn niet alleen maar kleding, ze zijn een uitdrukking van individualiteit en conscious fashion. Wij geloven dat wij onze klanten een empowered gevoel kunnen geven door een gedurfd statement te maken in een (betere) modewereld! ♥