Ons verhaal

Jaaa, zo leuk om je hier te zien! Wij zijn Florine en Paulette Stijger, het zusterduo achter STYGR.

Onze reis

Onze reis begon in 2019 zonder grootse plannen of uitgebreide strategieën. We volgden eenvoudigweg onze instincten, voedden onze passie voor creativiteit en waagden ons aan het onbekende. Vanuit ons atelier in Haarlem hebben we elk kledingstuk met de hand gemaakt , waarbij we experimenteerden met verschillende ontwerpen, waaronder jurken, shirts en natuurlijk onze geliefde bomberjacks. Maar het waren deze bombers die onze creatieve signatuur zouden worden. Een jaar later gingen we verder als bomberjacklabel en STYGR groeide!

Ballonmouwen, opgestikte zakken en een breed scala aan unieke stoffen werden de kenmerkende elementen van onze bomberjacks en transformeerden ze in iconische symbolen van empowerment en tijdloze stukken die trends overstijgen . De reacttie was overweldigend en STYGR kreeg al snel erkenning voor onze aparte stijl.

Ethische en bewuste mode

Naarmate we groeiden, begrepen we hoe cruciaal het was om onze focus op zowel kwaliteit als ethische praktijken te verbeteren. In 2023 hebben we een flinke stap voorwaarts gezet door samen te werken met Makers Unite, een productiebedrijf voor eerlijke mode gevestigd in Amsterdam, met ateliers in Amsterdam en Istanbul. Dankzij deze samenwerking konden we niet alleen ons bereik vergroten, maar konden we ook nieuwkomers ondersteunen, waaronder migranten en vluchtelingen, die elk bomberjack met liefde en zorg maken . Iets waar wij ontzettend trots op zijn!

Met deze samenwerking zullen onze kwaliteit en vakmanschap nieuwe hoogten bereiken, waardoor we een high-end bomberjackmerk kunnen worden. Geïnspireerd door de wens om de fast fashion-cultuur en de overproductie uit te dagen , streven we ernaar om bewuste statement-stukken te creëren die trends overstijgen en de tand des tijds doorstaan. Niets brengt ons meer vreugde dan te zien hoe onze bomberjacks een gevoel van trots en empowerment opwekken bij degenen die ze dragen, terwijl ze ook een rol spelen bij het creëren van een positiever modelandschap.

Sluit je aan bij de STYGR-squad

Ben jij klaar om je bij de STYGR-squad aan te sluiten? Onze ontwerpen zijn niet alleen maar kleding, ze zijn een uitdrukking van individualiteit en conscious fashion. Wij geloven dat wij onze klanten een empowered gevoel kunnen geven door een gedurfd statement te maken in een (betere) modewereld! ♥