Duurzaamheid

Bij STYGR hebben we een missie om mode te transformeren. We zijn ons bewust van de uitdagingen van de mode-industrie en we zijn hier om het voortouw te nemen op weg naar positieve verandering.

Bewuste mode

In de beginperiode van STYGR waren we bezig met het maken van jassen in onze gezellige studio in Haarlem, Nederland. Wij waren met z’n tweetjes en stuurden ons slow fashion schip met trots. Maar toen kregen onze bomberjacks zoveel liefde dat het een uitdaging werd om aan de vraag te voldoen. We wisten dus dat het tijd was om een ​​grote stap te zetten en ons merk te laten groeien. Samenwerken met productiebedrijven in Nederland was een logische keuze, die perfect aansluit bij onze toewijding aan bewuste mode en ethisch vakmanschap . Dit partnerschap weerspiegelt echt het hart en de ziel van STYGR.

Tijdloze stukken

Onze focus op duurzame kwaliteit gaat verder dan trends . Elk stuk dat we ontwerpen is bedoeld als een tijdloze toevoeging aan je garderobe, zorgvuldig doordacht van de stofkeuze tot het vakmanschap. Onze hoop is dat jouw STYGR-stuk een essentieel onderdeel wordt van jouw persoonlijke stijlverhaal.

Duurzaamheid

Wij geloven in doordachte creatie. Door onze kleding in kleine, bewuste batches te produceren, minimaliseren we afval en laten we een positieve impact achter. Onze toewijding aan zowel mensen als de planeet beïnvloedt elke beslissing die we nemen, waardoor een ethische en verantwoorde aanpak wordt gegarandeerd.

Met zorg gemaakt

Onze productiepartners, gevestigd in Amsterdam en Turkije, delen onze toewijding aan ethische productie. Met vaardigheid en medeleven brengen zij onze ontwerpen tot leven en bieden ze tegelijkertijd kansen voor nieuwkomers, waaronder vluchtelingen . Via deze partners maken we niet alleen kleding, maar dragen we ook bij aan een meer inclusieve en diverse mode-industrie.

Carbon footprint

Onze milieubewuste reis begint met het betrekken van materialen bij nabijgelegen Europese leveranciers. Door onze kleding te maken in Amsterdam en Turkije kunnen we onze ecologische voetafdruk minimaliseren en een duurzame toekomst koesteren. Bovendien compenseren we de CO2-uitstoot voor elke verzending van bestellingen, zodat uw levering milieuneutraal is.

Doel

Ons doel is simpel: comfortabele, stijlvolle, doelgerichte kledingstukken maken. Wij geven prioriteit aan bewuste beslissingen boven excessen , in harmonie met onze waarden bij elke stap.

Sluit je aan bij de STYGR-squad

Ben jij klaar om je bij de STYGR-squad aan te sluiten? Onze ontwerpen zijn niet alleen maar kleding, ze zijn een uitdrukking van individualiteit en conscious fashion. Wij geloven dat wij onze klanten een empowered gevoel kunnen geven door een gedurfd statement te maken in een (betere) modewereld! ♥