Verzenden & Retourneren

Laatste wijziging 19 april, 2020

Verzenden

Wat kost verzending?
Het standaard tarief voor verzending is €4,95. Maar bij besteding vanaf €100 is dit helemaal gratis!

Verzenden jullie alleen in Nederland?
Wij verzenden in Nederland en ook naar België.

Wat is jullie levertijd?
Handmade Collectie
Wij streven ernaar om bestellingen uit de Handmade Collectie binnen een week te versturen, aangezien wij de kleding op bestelling maken en zonder grote voorraden werken.

Print Collectie
Voor deze collectie vragen wij om iets meer geduld dan gewoonlijk.
Voor de print collectie werken wij samen met een printbedrijf die verstuurt vanuit Letland. Wegens Covid-19 zijn er extra controles bij de douane, waardoor het langer duurt voor het product binnen komt. Als wij het kledingstuk in ons atelier hebben ontvangen, doen wij hier de finishing touches aan en zorgen dat het mooi verpakt richting jou gaat. Het kan ± 2 weken duren voordat je jouw bestelling binnen hebt.

Werken jullie met track & trace?
Ja, wanneer wij jouw bestelling verzenden krijg je per mail een Track & Trace code om jouw bestelling te kunnen volgen bij PostNL.

 

Retourneren

Algemeen

Wil je jouw item retourneren? Wij horen wij dit graag binnen 14 dagen nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. De producten dienen in een nieuwe en ongebruikte staat in de originele verpakking verstuurd te worden. LET OP: dit geldt niet voor gepersonaliseerde items van de print collectie. Deze kunnen niet geretourneerd worden. 

Retourproces

Wanneer je wilt retourneren, willen wij je vragen om dit formulier te downloaden en in te vullen. Doe dit formulier samen met het product in de originele verpakking en verstuur het naar het onderstaande adres:

Stygr.
t.a.v.: Retourneren

Tempeliersstraat 48zw
2012EG Haarlem
Nederland

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzendingen. We raden je aan om een track & trace methode te gebruiken om jouw retourzending te verzenden. Wil je deze kosten besparen? Wij ontvangen de retour ook graag bij ons in het atelier.

Terugbetaling

Na ontvangst van jouw retourzending en inspectie van de staat van jouw product, zullen wij je retour verwerken. Dit zal maximaal 14 dagen duren. We zullen je per e-mail op de hoogte stellen wanneer jouw retour is verwerkt.

Uitzonderingen

Is jouw product beschadigd? Neem dan contact met ons op om een terugbetaling of omruiling te regelen.

Producten kunnen niet worden omgeruild voor een andere maat. Als je jouw product wilt ruilen voor een andere maat dan kun je eenvoudig een nieuwe bestelling plaatsen voor het product en je oorspronkelijke product retourneren voor terugbetaling.